Spoločnosť Provident Financial otvorila pobočku v Košiciach

25.04.2003 Celý región

Spoločnosť plánuje poskytnúť prácu pre 450 ľudí z východoslovenského regiónu.\r\n\r\nKošice - Provident Financial, spoločnosť poskytujúca na Slovensku krátkodobé...
Spoločnosť plánuje poskytnúť prácu pre 450 ľudí z východoslovenského regiónu.

Košice - Provident Financial, spoločnosť poskytujúca na Slovensku krátkodobé hotovostné pôžičky do domácností, dnes (11. apríla 2003) slávnostne otvorila svoju pobočku v Košiciach, ktorá jej umožní rozšíriť svoje aktivity aj do regiónu východného Slovenska. Súčasťou slávnostného otvorenia pobočky Provident Financial bol príhovor primátora Košíc Zdenka Trebuľu ako aj odovzdanie finančného daru, ktorý Provident Financial venoval pri príležitosti otvorenia novej pobočky vznikajúcemu Krízovému stredisku v Košiciach.

Provident Financial má v súčasnosti pobočky v Bratislave, Trnave, Trenčíne, Lučenci, Žiline a Banskej Bystrici. V regióne východného Slovenska, ktorý bude pokrývať aj nová pobočka v Košiciach, plánuje Provident Financial poskytnúť pracovné miesta pre približne 450 ľudí. Otvorenie novej pobočky v Košiciach je súčasťou stratégie Provident Financial postupne pokryť svojimi službami celé územie Slovenska.

„ Teší nás, že naša spoločnosť bude mať priame zastúpenie aj v regióne východného Slovenska, “ povedal Chris Wheeler, výkonný riaditeľ spoločnosti Provident Financial pre Slovensko. „ Tento krok nám umožní rozšíriť svoje pôsobenie v tomto regióne a poskytnúť obyvateľom východného Slovenska naše služby v maximálnej kvalite a rozsahu, “ dodal p. Wheeler.
 

Vyberte región